Xbox Adaptive Controller

The Ablegamers Charity ja Microsoft töötasid koos, et luua Xboxi kontroller nimega Xbox Adaptive Controller. Kontroller võimaldab puudega inimestel mängida mänge sama hästi kui tavainimesed, kasutades lisa juppe, mida saab ühendada kontrolleri külge.

Kontrollerile on võimalik juurde lisada lüliteid, nuppe, aluseid kuhu lisandeid paigaldada, juhtkange ja pedaale. Tänu nendele lisanditele on kontrolleril väga suur kohandumise valik ning iga inimene saab oma enda vajaduste järgi kokku komplekteerida uue kontrolleri.

Mõned miinused selle kontrolleriga:

1. Toote ja lisandite hind on väga kallis. Nagu enamus tooteid, mis on mõeldud puudega inimestele on samuti on ka Xbox Adaptive Controller kallis. Kontroller ise maksab 100 USD ning ta lisandid maksavad 20-400 USD ringis.

2. Mõningaid lisandeid on väga segane seadistada, ning mõned lisandid ei taha hästi teistega koos töödata. Juhtkangiga tekkis neid probleeme kõige rohkem, sest nuppe ei saa selle lisandil ümberseadistada ning kusagil polnud kirjas mida juhtkangi nupud teevad.

Xbox Adaptive Controlleril on väga palju kasulikke funktsioone puudega inimestele, kes soovivad mängida mänge koos teistega või üksi. Ma loodan, et üle aja uuendatakse seda kontrollerit ning lisatakse uusi lisandeid, mis aitaks veel suurem kogus inimestel mängida mänge.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Traditsiooniline meedia vs uus meedia

Professional vs. käsitööline

It-juhid