It-juhid

Ma toon näiteks Elon Muski ja Bill Gatesi, sest nad on tuntud IT juhid.

Elon Musk on hea oma firma toodete reklaamimises ning nende hypeimises. Samuti on tal väga hea ja selge vaade kuhu ta tahab jõuda oma firmaga, mis teeb teda väga heaks juhiks. Elon Muskil on ka treeneri/juhendaja omadused, sest ta suudab tuua kokku sama mõtlemise ja huvidega inimesed, et neid stimuleerida koostöötama uute ja huvitavate innovatsioonidega.

 Bill Gates on hea näide teavitaja/suhtlejast, sest ta suudab võtta kõige raskemad probleemid ning seletada need lahti väikeste arusaadavate tükkidena nii, et kõik kes projektiga tegelevad saavad selle projekti visioonist aru ja suudavad töödata efektiivsemalt. Bill Gates on ka hea juht nagu Elon Musk, sest talon täpne ja selge visioon kuhu firma peaks liikuma ja mida on selle jaoks vaja saavutada.

Minu arust enamus edukaid suuri IT firmasid on jõudnud nii kaugele tänu juhtidele nagu Bill Gates ja Elon Musk, sest neil on olemas head juhi omadused. Samuti nad suudavad leida ning juhtida motiveeritud inimesi, et viia oma firmad edukuse poole.


Viited:

https://leaders.com/articles/leadership/elon-musk-leadership-style/

https://www.inc.com/carmine-gallo/in-just-80-seconds-bill-gates-perfectly-explained-one-of-worlds-greatest-challenges.html

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Traditsiooniline meedia vs uus meedia

Professional vs. käsitööline